ArchiefGeef EuroVesta Financieel Advies een beoordeling op Advieskeuze.nlDirecteur / financiële coach

Peter van Wesel
Ik ben sinds 1978 werkzaam in de financiële dienstverlening. Ik heb ruime ervaring opgedaan bij de SNS bank (22 jaar) waarvan 8 jaar als kantoormanager. Daarna heb ik 4 jaar bij een tussenpersoon gewerkt waar ik vele banken en verzekeraars heb leren kennen. Ik heb daar ervaring opgedaan op het gebied van arbeidsvoorwaarden (pensioen-)communicatie, ontslagcounceling en financiële planning.

Sinds 01-04-2004 ben ik als zelfstandig, onafhankelijk en allround adviseur begonnen onder de naam EuroVesta Financieel Advies.

Sinds 24-10-2005 ben ik Erkend Hypotheek Adviseur en vanaf 02-11-2015 Erkend Financieel Adviseur. De kennis is dan ook ruim aanwezig, maar indien nodig maak ik gebruik van het netwerk om de benodigde kennis alsnog te kunnen aanbieden. Daarnaast ben ik permanent actueel bekwaam om klanten goed te kunnen adviseren.


Extra dienstverlening

ScheidingsExpert, jurist of advocaat, makelaar of notaris, bank of verzekeraar
Wij hebben goed contact met juristen en advocaten uit de regio. Door de jaren heen is door hen ruime ervaring opgedaan in de financiële dienstverlening en men kan, waar nodig, rekenen op juridische ondersteuning. Mede ingegeven door de veranderende wet- en regelgeving.

EuroVesta kan u, als klant, in contact brengen met de juiste persoon voor uw specifieke situatie. Denk hierbij aan een juridisch geschil, echtscheiding, mediator, (dreigend) ontslag, aankoop woning, taxatie, enz…


Wat klanten over ons zeggen:

Altijd staat hij voor je klaar, goede adviezen en fijn gesprekken.
Jeroen

Snelle en adequate afhandeling na schade aan mijn auto.
Rob en Lisette

Door onverwachte ziekte (acuteleukemie) van een vriend moesten wij onze reis naar kaatje bij de sluis annuleren. Helaas hadden onze vrienden geen annuleringsverzekering, dus ook geen dekking voor ons. Maar Peter heeft het samen met ASR verzekeringen voor ons heel goed op gelost. Complimenten aan Peter van Wesel.
Piet en Henny

Zeer vriendelijk en deskundig! Enorm fijn gesprek.
Yanick en Lieke

Hartelijk bedankt voor het prettige gesprek. Wij vonden het zeer leerzaam, wanneer wij een woning gevonden hebben gaan we je bellen. 
Michiel en Romilia

Peter is een goede adviseur. Hij legt alles in begrijpelijke taal uit en houdt in de gaten wat er allemaal moet gebeuren voor de hypotheek, zodat wij dit niet hoeven doen. Dit is heel fijn..
Luuk en Danique

Peter is een fijne en vooral betrouwbare adviseur. Wij kennen hem al jaren en hij denkt goed met ons mee en staat altijd voor ons klaar.
Remco en Alexis

Peter is erg persoonlijk en betrokken. Hij legt duidelijk uit wat de mogelijkheden zijn m.b.t. de hypotheek terwijl het ingewikkelde zaken zijn.
Susanne

Ik kon hem, na autoschade, meteen een appje sturen en hij heeft het snel en kundig afgehandeld, ondanks dat hij vakantie had! Binnen drie weken had ik het geld al op mijn rekening staan en was alles afgehandeld.
Renate

Ik heb het hypotheekgesprek met Peter als zeer vriendelijk en kundig ervaren. Vooral zijn persoonlijke aanpak en het meedenken in mijn situatie.
Renate

Zeer fijne en duidelijke uitleg. Peter heeft veel kennis van zaken en had alles al prima in orde. Peter heeft diverse opties voorgelegd en goed meegedacht. Het was een fijn en warm gesprek, ook over onze thuissituaties. We kennen Peter al langer. We hebben 2 uur lang gepraat.
Anita en Harry

Zeer netjes/ betrouwbaar en goed geholpen! Komt zijn afspraken na.
Remco

Het was zeker een prettig en oriënterend gesprek. Wij voelden ons meteen op ons gemak.
Theo en Gwen

Wij heb een gisteren prettig kennis mogen maken met deze adviseur. Hij gaf ons uitgebreid uitleg en info over de gang van zaken. Heel blij mee….
Kirsten en Ronald

Peter denkt mee, adviseert en schakelt wanneer we toch weer een verandering van strategie hebben. Hij is goed bereikbaar en flexibel. Wij hebben veel vertrouwen in hem en zijn bedrijf!
Mirian en Tom

Zeer prettig gesprek. Komt met duidelijke informatie en zoekt oplossingen. Peter doet wat hij beloofd.
André en Maureen

Peter is gewoon heel open en eerlijk, geeft de voor- en nadelen aan en heeft altijd interesse in jou en je gezin.
Bert en Annette

Wat betreft het gesprek van maandag 14 oktober. Deze hebben wij als zinvol en zeer prettig ervaren. Het is fijn als iemand een vinger aan de pols houdt met betrekking tot hypotheek etc. Wij vinden het dan ook erg fijn om deze jaarlijks te laten terug komen.
André en Maureen

Vriendelijk, behulpzaam, professioneel en kundig. Peter neemt de tijd voor je en neemt heel wat zorgen uit handen..
Renate

De adviseur heeft voor ons alles geregeld voor alle 3 de verhuizingen in de afgelopen jaren. Hij beperkt zich niet alleen tot de hypotheek, maar zet alles duidelijk in een rapport. We weten waar we staan m.b.t. financiën, pensioenen en verzekeringen. De uitleg is duidelijk en volledig en komt met bruikbare suggesties. Ook regelmatig een update gesprek met bijbehorend verslag is heel prettig.
Pascal

correct, goed voorbereid, duidelijk, keurig overzicht / rapport. vriendelijk, lekkere koffie, vertrouwd.
Stefanny

zeer kundig in haar expertise. Gaat gelijk met je vraag aan de slag. Zoekt uit waar de mogelijkheden. Zeer prettig om mee te spreken.
Mark Peters

Neemt de tijd voor je, legt alles duidelijk en goed uit in het jaarlijkse updategesprek.
Jeroen

Rustige, meelevende en persoonlijke reactie nav het probleem. Heeft alles uitgezocht, toen ze merkte dat ik dat lastig vond. Heeft alles snel en accuraat opgelost. 
Anita

 Zeer goed geholpen door de adviseur. Op een rustige wijze geeft de adviseur advies en legt hij een concreet en duidelijk voorstel neer.  
Roderick

 Goed advies over mijn verzekeringspakket gehad ! Goede prijs en voorwaarden vergelijk met Doreth gedaan. Ik kan EuroVesta zeker aanraden. 
Tessa

Weer een update gekregen middels een jaarlijks rapport. Altijd fijn om te weten waar we staan voor in de toekomst en daarnaast ook wat we evt zouden kunnen verbeteren. Je kan ze altijd bellen voor vragen. We hebben ook diverse verzekeringen lopen via EuroVesta en Doreth houdt het altijd goed in de gaten of de juiste verzekering nog van toepassing is op onze huidige situatie. Ze denken altijd mee aan oplossingen en gaan er mee aan de slag. Super fijn dat je dit aan een ander uit handen kunt geven.
Daniëlle

In verband met de storm in feb was mijn hele schutting omgewaaid. Dankzij de inzet van de adviseur schade hebben we de hele schutting vergoed gehad. Super EuroVesta voor jullie inzet. 
William

Vorige jaar een huis gekocht en ouders geworden van een dochter. Er is veel veranderd in de gezin situatie. We hebben weer een update gehad en om te zien wat er veranderd is. Wij hebben vertrouwen in de toekomst!
Pascal en Sabrina

Ik zal de adviseur zeker aanraden bij vrienden, familie en collega’s. De adviseur is vriendelijk, het contact en de gesprekken zijn persoonlijk. De uitleg in gesprekken en het rapport is in begrijpelijke taal. De adviseur is laagdrempelig, altijd bereikbaar voor vragen en advies.
Marije

Wij willen jullie bedanken voor dit fijne jaar zonder jullie hulp en advies waren we niet zo ver gekomen.
William

 Peter is niet alleen onze hypotheekadviseur maar adviseert ons over verzekeringen, pensioenen en brengt periodiek onze financiële situatie in kaart. Wij werken alle jaren heel prettig met hem samen op basis van vertrouwen en wederzijdse oprechte interesse. Wij zijn meer dan tevreden over de samenwerking !
Mirian en Tom

 De adviseur heeft goed advies gegeven over een goede en betaalbare bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Ze heeft er ook voor gezorgd dat die heel snel afgesloten kon worden.
Ineke

 Zeer tevreden, duidelijk en helder. Goede verhouding.
Marc

De adviseur geeft duidelijk vooraf aan wat hij gaat doen, wat het je kost en komt met een duidelijk rapport. In ons geval betrof het een doorkijk naar een pensioendatum en wat daarbij de financieel kaders zijn. Hij neemt alle tijd voor een toelichting.
Hans en Marion

Neemt voldoende tijd, is uitgebreid in zijn uitleg en is flexibel op de vraagstelling en de ad hoc vragen tussendoor. Daarnaast een prettig persoon om mee te praten.
Sylvia en Jaap

 We hebben een fijn eerste gesprek gehad met de adviseur van EuroVesta. De adviseur heeft goed meegedacht met onze situatie en helderheid geschept mbt de hypotheekmogelijkheden. Hij legt financiële zaken in begrijpelijke taal uit; goed te begrijpen voor een ‘leek’. Ook fijn dat de adviseur direct helderheid schept over eventuele risico’s zonder daar onnodig omheen te draaien.
C en M

Prettig gesprek met duidelijke uitleg en advies. Goed leesbare rapportage.
Dick en Gertruus

Zeer duidelijke uitleg en advies, komt bekwaam over.
André en Maureen

Prettig gesprek, goed advies, heldere uitleg, goede documentatie.
Peter en Judith

Goede, volledige uitleg in heldere taal. Neemt de tijd om opties te verkennen die voor ons op maat zijn.
Roger en Jessie

Ontspannen gesprek, goede uitleg.
Rob

Denkt mee met de klant en bekijkt alle mogelijkheden.
Pascal en Marijke

 Duidelijke uitleg, brede kijk, onafhankelijk, ervaren.
Claudia

 Duidelijk, zeer snel, doelgericht. Erg fijn om mee samen te werken !
Roy en Denise

Duidelijke uitleg zelfs voor mijn Poolse vriendin gewoon een geweldig iemand die adviseur.
William en Zofia

 De adviseur is duidelijk en geeft een helder inzicht over de nieuwe situatie van hypotheken
Jaap en Laura

De adviseur denkt mee, neemt ideeen serieus en geeft helder advies. De adviseur hield ons continue op de hoogte van ontwikkelingen en gaf ons de ruimte om zelf beslissingen te nemen, ook als wij er nog even over na moesten denken.
Sally en Robert

Alles snel en goed geregeld. Duidelijk en spreekt in begrijpelijke taal.
Manon

Vriendelijk en toegankelijk in het contact. Duidelijke uitleg wat fijn was gezien het feit dat alles nieuw was. De adviseur nam de tijd, voor zowel uitleg als het beantwoorden van vragen. 
Marij

Was een zeer verhelderend gesprek met positieve en negatieve kanten, maar wel alles duidelijk uitgelegd. Na het gesprek een goed gevoel overgehouden.
Peter

Zeer duidelijke uitleg. Er werd rustig de tijd genomen en er was al veel voorwerk gedaan.
Martijn en Miep

 Gebeld dat ik graag een telefoonverzekering wilde, netjes een mail gehad met aanvraag formulier. Was ik helemaal vergeten om dat formulier op te sturen. Een week later krijg ik netjes een email met een herinnering of ik het vergeten was of dat ik toch af zag van een verzekering. GELUKKIG waren ze zo oplettend en kon op het nippertje een verzekering afsluiten!! Top service! 
Ilse Jacobs

Duidelijke rapportages, helder advies, snel in actie, enorm vriendelijk! 
Yvonne Thijsse Claase

 Zeer correct en snelle afhandeling van zaken, waarbij kennis van zaken er duidelijk uitspringt.
Gerard

 Vanaf 2001? op bepaalde punten contact gehad. Nu i.v.m. financiële plaatje. Onze ervaring is dat er tijd is voor een gesprek ook buiten financiële deel, er wordt geluisterd en meegedacht en vrij vlot gereageerd. Waarvoor dank. Wij zijn tevreden 
Martijn en Petra

 Peter neemt de tijd om zich in mij te verdiepen en om erachter te komen wat ik nodig heb. Hij stelt de goede vragen en komt direct met praktische voorstellen. Hij neemt de tijd om iets uit te leggen. Hij is betrokken en werkt snel en accuraat.
Martin Bos

 Na bijna 10 jaar als klant bij jullie, zijn wij nog steeds tevreden! Zeker als je telkens snel wordt geholpen en het juiste advies krijgt als het nodig is, zorgt dat wij een tevreden klant blijven. Ga zo door.
Herman en Regina

 Wij  hebben EuroVesta leren kennen als erg betrokken. We waren tevreden met de heldere uitleg, voorbeelden en afhandeling die voor ons passend is.
Najat en Fouad

 Het contact met Peter ervaren we als zeer prettig. Hij is erg betrokken en maakt de wereld van verzekeringen en hypotheken begrijpelijk.
Lisanne Wolters

 Altijd zeer prettige ervaringen met EuroVesta. Alles is duidelijk, overzichtelijk en er wordt zeer betrokken met je omgegaan. Ook is het prettig dat er vanuit EuroVesta initiatief genomen wordt voor afspraken te plannen en je het gevoel gegeven wordt dat je altijd vragen kunt stellen en/of contact op kunt nemen met ze. Vanavond weer een jaarlijks gesprek met Peter gehad, net zoals in vorige gesprekken ben ik weer blij dat er een hoop geregeld is en dat je weer weet hoe de zaken er voor staan.
Loes Visser

 Zeer prettige en persoonlijke samenwerking. Prima advisering over pensioenen, verzekeringen, spaarmogelijkheden etc. Uitstekende service, overzichtelijk samengesteld in een jaarlijkse update. 
Dick en Gertruus

 Voor advies en hulp al diverse keren snel en vakkundig en correct geholpen.
Michel en Maryke

 De ervaring is goed. Vriendelijk contact. Uitgebreide uitleg bij een vraag in verstaanbare Jip en Janneke taal. Snelle beantwoording van vragen. Wij zijn tevreden!
Randy en Ilse

 Hoi Peter en Doreth, wij zijn dik tevreden over jullie snelle service. Het financieel rapport was helder en duidelijk.
Wim en Jessica

Heel prettig contact, Peter denkt goed mee en neemt alle tijd voor je. Ook als je het niet helemaal begrijpt: hij legt het gerust nog een keer uit. Hij levert compleet werk en zorgt ervoor dat je altijd op de hoogte bent. En hij was zelfs op zondagmiddag beschikbaar omdat dat beter uitkwam! Fantastisch!
Boudewijn en Lisanne

Het prettige van EuroVesta is dat men je kent, je wensen weet en hierdoor echt maatwerk geleverd krijgt. Persoonlijk contact en goed inzicht in je eigen situatie zorgt voor een totaalpakket van diensten. Verder een zeer professioneel rapport ontvangen waarin het totale financiële plaatje uitgelegd is. Hierdoor geen bugs meer in ons financieel pakket.
Paul en Corrina

Ik ben sinds kort totaal klant bij EuroVesta. De hypotheek is van a tot z goed geregeld. Ik ben tevreden omdat ik snel wordt geholpen en goed te woord wordt gestaan. Ook waardeer ik de informele sfeer.
Erik en Loes

Ik ben zeer tevreden over de dienstverlening van Eurovesta. Je wordt als klant professioneel en persoonlijk benaderd. Dit maakt het contact laagdrempelig en zeer prettig.
Lieke

Op een moment in je leven heb je behoefte aan een financieel adviseur, iemand die je jouw financiën toevertrouwd en ervoor zorgt dat je op de juiste manier de juiste financiele beslissingen neemt. Voor 6 jaar terug ben ik voor het eerst in contact gekomen met Peter van Wesel en ik kan niet anders zeggen dat dit voor mij de juiste beslissing is geweest. Peter is een zeer integer man die goede kennis heeft van de financiële wereld en mij het goede gevoel geeft dat ik de juiste beslissingen neem op financieel vlak.
Bij Eurovesta ben je in goede handen.
Perry en Mariska